Underuldsfræseren

Er du træt af at fjerne hår fra din hunds pels efter hver børstning? Så er vores Underuldsfræser løsningen for dig.

Denne unikke kam er specielt designet til at fjerne dødt hår og underuld fra din hunds pels. Kammen er lavet af rustfrit stål med fine tænder, der nemt trænger ind i pelsen for at fange og fjerne dødt hår. Dette gør børstningen hurtigere og mere effektiv, og mindsker også mængden af hår, der spreder sig rundt i dit hjem.

Vores Underuldsfræser er også ideel til hunde med krøllet eller krøllet pels, da det hjælper med at fjerne knuder og tangler, uden at skade pelsen. Det er sikkert for huden, og kan hjælpe med at forhindre irritation og kløe.

Kammen er nem at bruge og kan bruges på alle racer og størrelser hunde, fra den lille chihuahua til den store Bernese Mountain Dog. Brug den regelmæssigt for at holde din hunds pels sund, glansfuld og fri for dødt hår.

Du kan finde produktet her: https://tildigmedhund.dk/products/pet-dog-cleaning-hair-removal-comb. Med denne kam kan du gøre børstningen af ​​din hund til en hurtig og smertefri opgave for både dig og hunden

Så hvis du ønsker at holde din hunds pels sund og glansfuld samt mindske mængden af hår spredt rundt i dit hjem, er Underuldsfræseren det rigtige valg for dig.

Tilbage til blog