Rengøringskassen

Efter stor efterspørgelse er rengøringskassen endelig landet!

https://tildigmedhund.dk/products/rengoringskassen

Hvad kan du forvente?

Rengøringskassen indeholder alle de ting du har brug for som kæledyrsejer!

Børste med skydefunktion

Det lyder måske lidt skørt. Vi kan dog love dig for det er personligt en af vores favoritter. 

Børsten er udstyret med en knap bag på som ''skyder'' kæledyrshårene ud af børsten. Nu er det slut med at skulle grave dine kæledyrs hår ud af børsten med dine fingre, et tryk på knappen og det samme resultat er opnået!

Dyrehårsrullen

Dyrehårsrullen er en klassiker herinde på shoppen. Den er blevet revet væk fra hylderne op til flere gange. 

Dyrehårsrullen fjerner alle dine kæledyrshår fra dine højtelskede møbler på en brøkdel af den tid som din støvsuger ville kunne gøre det på. Udover at du spare op til 300 minutter om ugen i forhold til din normale støvsuger, så er Dyrehårsrullen også genbrugelig de næste mange år.

Inde i Dyrehårsrullen er der en opsamler lavet ud af velcro som opsamler alle hårene (Også de små irriterende hår) fra alle dine møbler. Resultatet du står tilbage med er rene møbler på 30 sekunder

Mini rullen

Mini rullens opgave er at fjerne kæledyrshår fra dit tøj, og accessories!

Mini rullen har nogle af de samme features som Dyrehårsrullen, og de supplerer hindanden super godt.

Rullen er helt fantastisk til at fjerne kæledyrshår fra tøjet og med dens smarte design lavet til at kunne fjerne hår, fra alt slags stof og tøj materiale, står du tilbage med rent tøj hver eneste dag!

 

Samlet konklusion 

Disse 3 produkter er nøje udvalgt til at sammensætte den perfekte rengøringskasse til Danskerne med kæledyr. 

Forstil dig at du børster dit kæledyr i sofaen (Ja det må være en befrielse) med den smarte 2 i 1 børste, du skyder hårene direkte i skraldespanden, men man kan jo desværre ikke undgå lidt kæledyrshår i sofaen. Du trækker derefter Dyrehårsullen frem og rengøre sofaen på under 30 sekunder. Nu er hårene væk både fra dit kæledyr men også din sofa. Nu afslutter du bare lige med mini rullen på dig selv, og så er du ellers good to go! 🥳

Tilbage til blog