5 Gode tips til brug af Dyrehårsrullen!

Hey!

Vi har lavet 5 gode tips til brug af dyrehårsrullen og dens funktioner. Se med herunder!

  •   Ones you go Dyrehårsrulle you never go back!

Pointen er at Dyrehårsrullen sparer dig oceaner af tid i forhold til din støvsuger.

Vi kunne snakke om hvor meget tid den faktisk sparer dig i dagevis. Det vil vi dog ikke kede jer med, så i kan lige få nogle facts om det i stedet!

Personer der har fældende dyrearter som kæledyr bruger i gennemsnittet 10-15 minuter om dagen på at støvsuge. 5-10 minuter af dem bruges på at støvsuge dyrehår op fra møbler, tæpper, bilsæder o.s.v.!

med Vores effektive Dyrehårsrulle tager det i gennemsnit 2 minuter og 15 sekunder for at rengøre de overstående møbler! Det vil sige med vores produkt sparer den gennemsnitlige kæledyrsejer 8 minuter om dagen, 56 minuter i ugen, 240 minuter i måneden, 2.880 minuter i året og vi kunne blive ved.

  • Den virker bedst på stof, og ligende materiale!

Så god som vi ved Dyrehårsrullen er, vil vi heller ikke løbe fra at den virker bedst på stof møbler eller ligende. Dens funktion på læder eller materialer som dette er ikke lige så optimalt som på stof møbler.

  • Brug den dagligt!

Hold den i gang hver dag. Ligsom vi ved det altid er nemmere at rydde op i hjemmet ofte men mindre, end sjældent og meget, så passer det også godt til Dyrehårsrullen. Det vil altid være nemmere at fjerne dyrehår samme dag som de er fældet, end at gøre det 1 gang i ugen, hvor hårene har fået tid til at grave sig ned i møblerne!

  • Korte træk frem og tilbage!

For at se det maksimale resultat fra Dyrehårsrullen skal du trække den frem og tilbage i korte strøg. Det giver den et godt momentum og hjælper bedre med at få de små irriterende dyrehår op fra dine møbler!

  • Opsamling af dyrehårene 

Dyrehårsrullen har en vigtig og smart funktion. Når du har brugt rullen vil du oppe i toppen kunne se en lille knap du kan trykke på. Når du har trykket på knappen popper ''låget'' op og der har Dyrehårsrullen opsamlet alt kæledyrs håret. Du tømmer derefter bare toppen fra hår og smider det i skraldespanden!

 

Vi håber det var nogle behjælpelige tips og tricks! 

 

Tilbage til blog